Predsjednik Upravnog odbora NKFBiH Zdenko Puljić na Svečanoj skupštini Advokatske / Odvjetničke komore FBiH u Zenici 15.9.2017.

Zdenko Puljic

Na Dane odvjetništva / advokature Advokatske / Odvjetničke komore Federacije Bosne i Hercegovine dana 15.9.2017. godine, od strane predsjednika Nikice Gržića, pozvana je i Notarska komora Federacije Bosne i Hercegovine.

Na Svečanoj skupštini u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, u ime Notarske komore Federacije Bosne i Hercegovine, sudjelovali su predsjednik Upravnog odbora notar Zdenko Puljić i članica Upravnog odbora Saliha Redžić.

Predsjednik Upravnog odbora Puljić je pozdravio eminentni skup pravnika i uvažene goste iz zakonodavne, sudske i izvršne vlasti, te u svom obraćanju pozvao na suradnju odvjetnike / advokate pri tom naglasivši da u ovoj državi ima mjesta za obje pravničke struke, a sve radi osiguranja pravne sigurnosti građana.

Uz riječi zahvale predsjedniku Gržiću na pozivu i na prilici za obraćanje na ovom skupu, a povodom 10 godina rada notarske službe, Puljić mu je uručio Monografiju pod nazivom Notarijat u Bosni i Hercegovini – Federaciji BiH, a kolegama odvjetnicima / advokatima poželio da i njihova monografija, koju najavljuju povodom 130 godina odvjetništva / advokature na ovim prostorima, bude izdana.